Un proiect editorial realizat de
PortalInvatamant.ro

Un proiect editorial realizat de PortalInvatamant.roModele de teste [REZOLVATE] Evaluare Nationala clasa a VI-a 2024: Matematica si stiintele naturii Modele de teste [REZOLVATE] Evaluare Nationala clasa a VIII-a 2024: Matematica Subiecte Evaluare Nationala Clasa 6 2024: Romana si Matematica Subiectele de la Evaluarea Nationala clasa a II-a 2024 la Limba Romana Subiectele de la Evaluarea Nationala clasa a IV-a 2024 ROMANA si MATEMATICA Subiecte + Barmen Evaluare Nationala 2024 Romana clasa a VIII-a Subiect rezerva Evaluare Nationala 2024 Limba romana Subiecte + Barmen Evaluare Nationala 2024 Matematica clasa a VIII-a Evaluare Nationala clasa a VI-a limba si comunicare. Modele de teste [REZOLVATE] Evaluare Nationala 2024 clasa a VIII-a. Modele de teste [REZOLVATE] la limba si literatura romana Evaluare Nationala clasa a II-a. Modele de teste [REZOLVATE] la Limba Romana Evaluare Nationala clasa a II-a. Modele de teste [REZOLVATE] la Matematica Evaluare Nationala clasa a IV-a 2024. Modele de teste [REZOLVATE] la Matematica Evaluare Nationala 2024 clasa a IV-a. Modele de subiecte [REZOLVATE] la Limba Romana Subiecte Evaluare Nationala 2023 clasa a VIII-a. Modele de teste pentru Evaluarea Nationala 2023 publicate de Ministerul Educatiei Subiectele de la Evaluarea Nationala clasa a II-a 2023. Cerintele pentru Limba romana SCRIS si CITIT Subiectele de la Evaluarea Nationala clasa a II-a 2023 la Matematica Subiectele de la Evaluarea Nationala clasa a IV-a 2023 ROMANA si MATEMATICA Subiecte + barem Romana Evaluare Nationala 2023 clasa a VIII-a Subiecte + barem Matematica Evaluare Nationala 2023 clasa a VIII-a

Simulari Evaluare Nationala clasa a 8-a 2022: Subiecte si bareme EDU la matematica si romana

Simulare Evaluare Nationala 2022: Subiecte si bareme pentru clasa a 8-a 


Elevii claselor a VIII-a au sustinut pe data de 4 aprilie 2022 proba scrisa la Romana si pe data de 5 aprilie 2022 proba scrisa la Matematica din cadrul Simularii Evaluarii Nationale. Vezi mai jos in format PDF subiectele de la simulare sau descarca-le in format PDF. 

Simulare Evaluare Nationala 2022 Limba Romana: Subiecte si bareme clasa a VIII-a

Subiecte simulare Evaluare Nationala 2022 Romana 

Barem simulare Evaluare Nationala 2022 Romana 

Atentie : Acest browser nu suporta fisiere PDF.
Click aici pentru a descarca fisierul pdf .


 

Incepe de pe acum pregatirea pentru examenul de Evaluare Nationala! Vezi culegeri cu TESTE REZOLVATE pentru EVALUAREA NATIONALA de la clasa a VIII-a.  Lucrari specializate, create de profesori experimentati, pentru pregatire eficienta si SUCCES deplin la Evaluarea Nationala pentru clasa a VIII-a.   


Simulare Evaluare Nationala 2022 Matematica: Subiecte si bareme clasa a VIII-a 

Subiecte simulare Evaluare Nationala 2022 Matematica 
Barem simulare Evaluare Nationala 2022 Matematica 
 

Atentie: Acest browser nu suporta fisiere PDF.
Click aici pentru a descarca fisierul pdf.