Un proiect editorial realizat de
PortalInvatamant.ro

Un proiect editorial realizat de PortalInvatamant.roModele de teste [REZOLVATE] Evaluare Nationala clasa a VI-a 2024: Matematica si stiintele naturii Modele de teste [REZOLVATE] Evaluare Nationala clasa a VIII-a 2024: Matematica Subiecte Evaluare Nationala Clasa 6 2024: Romana si Matematica Subiectele de la Evaluarea Nationala clasa a II-a 2024 la Limba Romana Subiectele de la Evaluarea Nationala clasa a IV-a 2024 ROMANA si MATEMATICA Subiecte + Barmen Evaluare Nationala 2024 Romana clasa a VIII-a Subiect rezerva Evaluare Nationala 2024 Limba romana Subiecte + Barmen Evaluare Nationala 2024 Matematica clasa a VIII-a Evaluare Nationala clasa a VI-a limba si comunicare. Modele de teste [REZOLVATE] Evaluare Nationala 2024 clasa a VIII-a. Modele de teste [REZOLVATE] la limba si literatura romana Evaluare Nationala clasa a II-a. Modele de teste [REZOLVATE] la Limba Romana Evaluare Nationala clasa a II-a. Modele de teste [REZOLVATE] la Matematica Evaluare Nationala clasa a IV-a 2024. Modele de teste [REZOLVATE] la Matematica Evaluare Nationala 2024 clasa a IV-a. Modele de subiecte [REZOLVATE] la Limba Romana Subiecte Evaluare Nationala 2023 clasa a VIII-a. Modele de teste pentru Evaluarea Nationala 2023 publicate de Ministerul Educatiei Subiectele de la Evaluarea Nationala clasa a II-a 2023. Cerintele pentru Limba romana SCRIS si CITIT Subiectele de la Evaluarea Nationala clasa a II-a 2023 la Matematica Subiectele de la Evaluarea Nationala clasa a IV-a 2023 ROMANA si MATEMATICA Subiecte + barem Romana Evaluare Nationala 2023 clasa a VIII-a Subiecte + barem Matematica Evaluare Nationala 2023 clasa a VIII-a

Subiect rezerva Evaluare Nationala 2024 Limba romana

Variantele de subiecte de rezerva din cadrul Evaluarii Nationale 2024 au fost publicate de Ministerul Educatiei. Varianta de rezerva, conform procedurii, poate fi folosita in cazurile exceptionale sau in cazul unor eventuale incidente.  Cele doua texte suport din varianta de rezerva sunt urmatoarele:  Nicolae Labis – „Toamna” si  Andy Hertz – „Stresul sarbatorilor. Mutat la tara”, in Dilema Veche, nr. 976/2022. Elevii ar fi avut de rezolvat mai multe cerinte, pe baza acestor texte.   

Subiect rezerva Evaluare Nationala 2024 Limba romana  


Subiect rezerva Evaluare Nationala 2024 Limba romana
 
 

Vezi si Subiecte + Barmen Evaluare Nationala 2024 Romana clasa a VIII-a, dar si Teste Rezolvate pentru reusita la examen!  Atentie : Acest browser nu suporta fisiere PDF.
Click aici pentru a descarca fisierul pdf .

Barem Subiect rezerva Evaluare Nationala 2024 Limba romana 


Barem subiect rezerva Evaluare Nationala 2024 Limba romana


Atentie: Acest browser nu suporta fisiere PDF.
Click aici pentru a descarca fisierul pdf.