Un proiect editorial realizat de
PortalInvatamant.ro

Un proiect editorial realizat de PortalInvatamant.roModele de teste [REZOLVATE] Evaluare Nationala clasa a VI-a 2024: Matematica si stiintele naturii Modele de teste [REZOLVATE] Evaluare Nationala clasa a VIII-a 2024: Matematica Subiecte Evaluare Nationala Clasa 6 2024: Romana si Matematica Subiectele de la Evaluarea Nationala clasa a II-a 2024 la Limba Romana Subiectele de la Evaluarea Nationala clasa a IV-a 2024 ROMANA si MATEMATICA Subiecte + Barmen Evaluare Nationala 2024 Romana clasa a VIII-a Subiect rezerva Evaluare Nationala 2024 Limba romana Subiecte + Barmen Evaluare Nationala 2024 Matematica clasa a VIII-a Evaluare Nationala clasa a VI-a limba si comunicare. Modele de teste [REZOLVATE] Evaluare Nationala 2024 clasa a VIII-a. Modele de teste [REZOLVATE] la limba si literatura romana Evaluare Nationala clasa a II-a. Modele de teste [REZOLVATE] la Limba Romana Evaluare Nationala clasa a II-a. Modele de teste [REZOLVATE] la Matematica Evaluare Nationala clasa a IV-a 2024. Modele de teste [REZOLVATE] la Matematica Evaluare Nationala 2024 clasa a IV-a. Modele de subiecte [REZOLVATE] la Limba Romana Subiecte Evaluare Nationala 2023 clasa a VIII-a. Modele de teste pentru Evaluarea Nationala 2023 publicate de Ministerul Educatiei Subiectele de la Evaluarea Nationala clasa a II-a 2023. Cerintele pentru Limba romana SCRIS si CITIT Subiectele de la Evaluarea Nationala clasa a II-a 2023 la Matematica Subiectele de la Evaluarea Nationala clasa a IV-a 2023 ROMANA si MATEMATICA Subiecte + barem Romana Evaluare Nationala 2023 clasa a VIII-a Subiecte + barem Matematica Evaluare Nationala 2023 clasa a VIII-a

Simulare Evaluare Nationala 2023. Subiecte + bareme limba si literatura romana si matematica [CLUJ]

Vezi mai jos subiectele publicate de Inspectoratul Scolar Judetean CLUJ pe care elevii din clasa a VIII-a le-au avut de rezolvat in februarie 2023. Probele scrise la Limba si literatura romana, Matematica, Limba germana materna si Limba si literatura maghiara materna din cadrul simularii judetene a Evaluarii Nationale au avut loc in perioada 1-3 februarie.

Limba si literatura romana, Simulare Evaluarea Nationala 2023 – CLUJ (februarie 2023)   

Atentie : Acest browser nu suporta fisiere PDF.
Click aici pentru a descarca fisierul pdf . 
Subiecte Limba si literatura romana, Simulare Evaluarea Nationala 2023 – CLUJ 
Barem Limba si literatura romana, Simulare Evaluarea Nationala 2023 – CLUJ 

sursa: ISJ CLUJ 
 

Incepe de pe acum pregatirea pentru examenul de Evaluare Nationala! Vezi culegeri cu TESTE REZOLVATE pentru EVALUAREA NATIONALA de la clasa a VIII-a.  Lucrari specializate, create de profesori experimentati, pentru pregatire eficienta si SUCCES deplin la Evaluarea Nationala pentru clasa a VIII-a.   

Limba si literatura romana pentru scolile si sectiile cu predare in limba maghiara, Simulare Evaluarea Nationala 2023 – CLUJ (februarie 2023)    

Atentie: Acest browser nu suporta fisiere PDF.
Click aici pentru a descarca fisierul pdf.


 
Subiecte Limba si literatura romana minoritati, Simulare Evaluarea Nationala 2023 – CLUJ 
Barem Limba si literatura romana minoritati, Simulare Evaluarea Nationala 2023 – CLUJ 
sursa: ISJ CLUJ 

Matematica, Simulare Evaluarea Nationala 2023 – CLUJ (ianuarie 2023)  

 

Atentie: Acest browser nu suporta fisiere PDF.
Click aici pentru a descarca fisierul pdf.

 
Subiecte Matematica, Simulare Evaluarea Nationala 2023 – CLUJ 
Barem Matematica, Simulare Evaluarea Nationala 2023 – CLUJ 
sursa: ISJ CLUJ 

Descarca de AICI toate subiectele si baremele de corectare pe care le-au avut de rezolvat elevii claselor a VIII-a din CLUJ.  Vezi si alte subiecte din cadrul SIMULARILOR JUDETENE PENTRU EVALUAREA NATIONALA 2023.